СЕЙФИ GRIFFON

Бренд Griffon є відомою і популярною торговою маркою, під назвою якої виробляються сейфи. Виробник Griffon на території України - компанія Паритет-К.

Якість і надійність сейфів Griffon (Грифон) перевірено багаторічним досвідом роботи на відповідному ринку. Процес виробництва здійснюється з використанням передових технологій і надсучасного і високотехнологічного лазерного обладнання італійського та австрійського виробників. Вже давно ця назва асоціюється у постійних клієнтів компанії з могутністю і владою грифона - міфічної істоти.

Сейфи Griffon, вдало поєднує в собі високий рівень захисту з естетикою виконання. Її популярність пояснюється просто: вдало підібрана колірна гамма, сучасний дизайн і міцні німецькі та американські замки. Завдяки таким характеристикам сейфи Грифон вільно конкурують з західноєвропейськими аналогами, за деякими показниками навіть перевершуючи своїх конкурентів. Наприклад, високо оцінена споживачами висока секретність і надійність замків вбудовуваних сейфів. Виробництво сейфів здійснюється на сучасному автоматизованому обладнанні, яке забезпечує найвищу якість продукції при досить доступною ціною. Вбудовувані в стіну сейфи Griffon належать до I класу опору злому.

Вони оснащені надійним ригельним механізмом, що виключає розтин сейфа за допомогою ріжучого інструменту. Анкерного кріплення до стіни забезпечить надійну установку сейфа і в монолітному блоці, і в цегляній стіні. Важливе місце у виробництві сейфів Грифон приділяється контролю якості на всіх стадіях виробництва, а кожна одиниця продукції перед випуском з заводу піддається ретельній перевірці Відділом Технічного Контролю, про що в технічному паспорті ставлять відмітку.

До вашої уваги відеообзор серії GL та GE